THE 5-SECOND TRICK FOR کنتاکتور اشنایدر

The 5-Second Trick For کنتاکتور اشنایدر

The 5-Second Trick For کنتاکتور اشنایدر

Blog Article

وقتی به حرکت در می آید باعث می شود تعدادي کنتاکت باز، بسته و تعدادي کنتاکت بسته، باز شوند.

افزودن به علاقه مندی ها اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها

شاسی اشنایدر چراغ سیگنال اشنایدر چراغ سیگنال باکالیتی اشنایدر

این شرکت یک شرکت الکتریکی فرانسوی است که توسط برادران اشنایدر تاسیس شده است

مجموعه اشنایدرسیتی با هدف بکارگیری علم روز در راستای ارتقاء سیستم های برق و اتوماسیون صنعتی و تامین کالا ، شروع به فعالیت نموده است . این مجموعه با تلاش ، همت و سابقه قریب به یک دهه پرسنل توانمند خود در واحد بازرگانی و فنی مهندسی ، سعی به ایجاد زیرساخت های مطمئن در این زمینه نموده و توانسته است اقدام به ارائه طیف وسیعی از خدمات فنی و مهندسی و همچنین عرضه تجهیزات به صورت تحویل فوری و سفارشی نماید.

مشخصات محصول توضیحات تکمیلی نظرات کاربران مشخصات فنی

در نمایِ بیرونی این دستگاه فقط تعدادی پیچ می بینید که محل اتصال سیم های برق هستند. ولی در داخل این دستگاه قطعاتی به شرح ??????? ???? ????? زیر قرار گرفته است که برای آشنایی با روش نصب کنتاکتور ابتدا باید با این اجزای داخلی و نحوه عملکرد آنها آشنا شوید.

این دستگاه‌ها توانایی تحمل بارهای بزرگ و شرایط نامطلوب را دارا هستند، تا در همه مواقع عملکرد بهینه را تضمین کنند.

آنها دارای ویژگی‌هایی همچون دقت بالا و قابلیت برنامه‌ریزی هستند. کاربردهای اصلی آنها در صنایع دقیق مانند الکترونیک و رباتیک، جریان متغیر و کنترل دقیق جریان الکتریکی است.

هنگام باز شدن، کنتاکتور چنین جریانی را در ولتاژی بالاتر که سرعت موتور کمتر است، قطع می کند. این ولتاژ می تواند همان ولتاژ شبکه باشد.

پلاتین کنتاکتور مهم ترین قسمت کنتاکتور است و دارای دو بخش ثابت و متحرک تشکیل شده است. پلاتین های کنتاکتور اشنایدر از آلیاژ نقره و با بهترین کیفیت تولید می شود که سبب عمر بالای کنتاکتورهای اشنایدر گردیده است.

● ولتاژ تغذیه نامی: این قسمت ولتاژی است که باید به بوبین کنتاکتور وصل شود.

کارت، حافظه جانبی و سوئیچ شبکه بر اساس نوع کارت حافظه جانبی

پس ولتاژ بوبین این کنتاکتور ها از پارامترهای مهم هنگام انتخاب آنها می باشد. پارامتر دیگری که بسیار مهمی که در هنگام خرید باید به آن توجه کرد، ظرفیت نامی یا ظرفیت خازنی قابل کنترل، کنتاکتور می باشد.

Report this page